Limited Production

Limited Production gereedschapsmakerij in Hillegom

Flexibel, vaktechnisch, rijk aan ervaring en klant gericht. Een degelijk en ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige producten van met name metalen en kunststoffen. Met aandacht voor maakbaarheid en uitvoerbaarheid. Dat is Limited Production.

Aan de hand van werktekeningen en in nauw overleg met, waar mogelijk u, de opdrachtgever ontwikkelen en realiseren we een product of een kleine serie met grote precisie, zorgvuldigheid, creativiteit en kwaliteit. Indien gewenst kunt u uw complete product laten assembleren in de werkplaats van Limited Production.

Werkzaam sinds 1977 in metaal heeft Arjan Joustra, de dijvende kracht achter Limited Production, in 2002 Limited Production opgericht. Voor u levert hij graag vakwerk.

Grote en kleine aantallen

Een van de specialiteiten van Limited Production is het vervaardigen van precisieonderdelen en gereedschappen. Tevens doen we aanpassingen en/of kleine reparaties aan bestaande producten. Hiervoor kunnen we onder andere draaien, freezen, boren, zagen en honen.

Nieuw! Vanaf 2020 kunt u bij Arjan ook terecht voor draadvonken en zinkvonken in uw bestaande materialen of voor een geheel nieuw product. Dit ook vanuit dezelfde gedrevenheid en precisie als voor andere diensten.

Meten en maten

We werken volgens het metrisch stelsel (mm), maar wanneer gewenst ook met het inch stelsel, zoals bij het tappen, frezen, draaien en snijden van bijvoorbeeld schroefdraden.

Onderdeel of geheel

We maken onderdelen of complete producten voor o.a. voedingsindustrie, luchtvaartindustrie, medische industrie en kunststof industrie.

*In 2018 is het voormalige pand in Haarlem opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Wij zijn u graag van dienst vanuit ons pand in Hillegom.

Limited Production
Haarlemmerstraat 31a
2182 HB Hillegom


KvK 34184429

Contactgegevens
023 - 54 25 090
06 - 22 73 73 02


info@limited-production.nl
© 2021 Limited Production algemene voorwaarden